Nyttårsplanering

För flera år sedan gav jag ett långtidsverkande nyårslöfte, som skulle gälla för alltid. Eftersom alltid är en lång period har jag hållit detta, att aldrig ge nyårslöfte.

Nyttårsplanering är något annat, som gör livet enklare för mig. Då planeras träning och semestrar in i kalendern. Andra saker som eventuella fester att bjuda in till eller teater och konserter att boka under året.

En reflektion bakåt brukar det också bli, vilka större saker har hänt, hur det gick med träningen. Händelser jag minns med glädje men även sorg och vemod finns där.

I denna digitala era vi lever behöver jag inte år från år lägga in födelsedagar eftersom det går att göra för så många år framåt, eller för alltid.

I år har något nytt dykt upp i min kalender, att lägga in mina betraktelser här veckovis. Det ser jag framemot. I övrigt är det mycket som ser likartat ut år från år. Vid en titt framåt i kalendern för 2020, inser jag att mycket finns inplanerat sedan i höstas.

Kanske är det så att nyttårsplaneringen mestadels summerar året som gått och tittar på de yttre ramarna för kommande år med några stolpar att hålla i längs vägen. Hur det verkligen blir lär jag inte veta förrän kanske vid nästa års summering. En sak som jag verkligen kan påverka det är att inte ge nyårslöfte, en annan att jag under 2020 kommer reflektera och fundera här över olika saker.

Annons

En tanke på “Nyttårsplanering”

  1. Hej Sissella! Genom att du följer in blogg hittade jag till dig!
    Bra sätt med nyttårsplanering för att få ordning på det nya året och kunna gå tillbaka och titta på reflektioner.
    Ha det bra!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s